Opis usluge

Tehnologija laserskog rezanja danas je neizostavan dio industrije, a primjena laserskog rezanja se svakodnevno širi.

Tehnologija se temelji na principu fokusirane laserske zrake koja reže metal topljenjem. Laserski rez je precizan i bez srha, a dodatna obrada (osim kod usko toleriranih površina) nije potrebna. U usporedbi s alatima za prosijecanje, znatno je lakše izmijeniti pojedine pozicije u seriji ili na istoj ploči lima rezati više različitih pozicija. Konstrukcijski dijelovi, građevinski elementi, medicinski instrumenti, zupčanici, lančanici, namještaj, metalna galanterija, samo su dio široke primjene laserskog rezanja.

Posjedujemo četiri lasera za rezanje pločastih metalnih i nemetalnih materijala. Strojevi posjeduju program za maksimalnu iskoristivost materijala, što je od velike važnosti pri rezanju vrijednih materijala poput aluminija ili nehrđajućeg čelika. Fleksibilnost i brzo programiranje stroja pogodno je za male i za velike serije, a pozicije mogu biti izrezane iz Vašeg ili našeg materijala u vrlo kratkom vremenu.

Novi stroj TRUMPF TruLaser 3030 koristi fiber tehnologiju rezanja. Sposoban je rezati čelične materijale do 25 mm i nehrđajuči čelik do čak 35 mm. Uz čelične materijale također reže i aluminij do 20 mm. S nabavkom ovog stroja, u mogućnosti smo nuditi i usluge rezanja bakra do 8 mm.

TRUMPF TF 3030, većom brzinom rezanja i integriranim automatskim izmjenivačem palete, omogućio nam je povećanje kapaciteta i produktivnog vremena. Prikladan je za ploče maksimalne površine 1500×3000 mm te maksimalne debljine 20 mm, a specijaliziran je za dinamo limove.

Trumpf TLF 3020 je laserski rezač namijenjen pločama maksimalne površine 1500×3000 mm te maksimalne debljine 20 mm. Koristi CO2 tehnologiju i specijaliziran je za debele ploče i INOX materijale

U mogućnosti smo rezati i bakar do debljine 8mm.

MAKSIMALNE DEBLJINE MATERIJALA

Čelik – do 25 mm

INOX – do 35 mm

Aluminij – do 20 mm

Bakar – do 8 mm

U mogućnosti smo ponuditi i rezanje tanke šperploče i ostalih nemetalnih materijala na laseru za nemetale

PROCES NARUDŽBE I IZRADE DIJELOVA

  1. Kupac uz upit šalje nacrt u dxf. ili dwg. formatu
  2. Na temelju nacrta, broja komada, tipa i debljine materijala, kupcu stiže ponuda koja ujedno služi kao predračun
  3. Uplatom predračuna počinje izrada
Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Nacrti/skice potrebnih radova (možete priložiti do 10 datoteka)

Dopušteni formati: jpg/jpeg, png, dwg, step, pdf
Maksimalna dopuštena veličina datoteka: 20 MB
Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno slanje upita Vaš upit je uspješno poslan!
Neuspješno slanje upita GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo probajte ponovno.