Opis proizvoda

Bioklimatske pergole namijenjene su za zaštitu od sunca i oborina u jednom. Bioklimatske pergole su sustav s podesivim lamelama koji je dizajniran tako da pri otvorenim lamelama stvara hlad i sjenu, a pri zatvorenim lamelama zaštitu od oborina.

Bioklimatska pergola s lamelama izrađuje se po mjeri i dostupna je u različitim bojama (RAL) sa plastifikacijom prema izboru. Glavna prednost ovakve pergole je što se omogućuje prilagodba vremenskim uvjetima, korisnik može regulirati nagib lamela i s time raditi hlad, omogućiti prolaz sunčevih zraka na terasu ili zaštititi prostor od padalina. Ovakva pergola može biti instalirana u privatnim dvorištima ili za potrebe zaštite terasa kafića, restorana, prostora ispred tvrtki, itd. Ukoliko je pergola instalirana ispred staklenih površina obiteljske kuće, restorana ili kafića, može ostvariti i određene uštede u smislu smanjenja potrebe za rashlađivanjem prostora.

Zahvaljujući izuzetno čvrstoj konstrukciji i biranim materijalima (aluminij, inox) korištenima pri izradi, održavanje je nezahtjevno. Lamele su pogonjene linearnim aktuatorima, moguće je otvaranje i zatvaranje lamela do 135 stupnjeva. Pogon se može izvesti i na mehanički način preko ručke. Bioklimatske pergole su pogodne za zaštitu od sunca i oborina u restoranima, kafićima i svim vrstama otvorenih terasa i kućnih vrtova.

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno slanje upita Vaš upit je uspješno poslan!
Neuspješno slanje upita GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo probajte ponovno.